"Vi vil være et livligt centrum for gymnastik og motion i lokalområdet i et engageret fællesskab"

Instruktører
Anton Skovgaard
Beskrivelse
Fysioterapeutstuderende ved Metropol København. Tidligere elev på gerlev idrætshøjskole. 10 års parkour erfaring. instruktør i Fundamentals Parkour.
 
Mail: antonemil11@hotmail.com
Telefon: 2384 0405 
Se hele beskrivelsen
Dorte Jensen
Beskrivelse
Dorte har fået sin Hatha yogauddannelse i Sivananda Center i Sydindien. Det er et Certificeret 200 timers Teachers Training Course (TTC). Centeret er godkendt af Yoga Alliance (RYS).
 
Dorte er også uddannet fysioterapeut fra Københavns Fysioterapeutskole.
 
Yoga gør en til en bedre udgave af sig selv, man bliver mere nærværende, stærkere og mere fleksibel i yogasalen såvel som i livet.
 
Dorte er startet som som instruktør i SNIK i 2015.
 
Mail: dobit_01@hotmail.com
Telefon: 2420 0318
Se hele beskrivelsen
Florin Purge
Beskrivelse
Florin har i mange år undervist i springgymnastik, samt redskabsgynmastik. Florin har undervist siden 1997 i flere forskellige klubber på Sjælland.

Florin har valgt at være gymnastiktræner, fordi han synes det er sjovt at videregive det han selv har lært til andre, både børn og voksne. Samtidig kan han godt lide, at man kan se både menneskelig og sportslig udvikling hos gymnasterne.
 
Motto som menneske : Giv aldrig op!
Motto som træner      : Sikkerhed frem for alt
 
Som gymnast har Florin selv deltaget til både NM, EM og VM på det danske landshold i mandlig idrætsgymnastik. Florin er stadig aktiv som idrætsgymnast.
 
e-mail: purge_florin@yahoo.dk
Telefon: 4038 2063
 
Se hele beskrivelsen
Gyda Sørensen
Beskrivelse
Gyda er færdiguddannet gymnastiklærer fra DHL i 1965 og har taget en overbygning som kursusinstruktør over ca. 3 år. Gyda har desuden undervist i DGI regi med uddannelse af nye instruktører og har givet mange kurser, især i rytme- og jazzgymnastik.
Gennem hendes 46 år som instruktør, har hun haft mange stævnehold.
Gyda er desuden lægeeksamineret massør og zoneterapeut.  
Gyda har været instruktør i SNIK siden 2012.
 
Telefon: 7175 1108
 
Se hele beskrivelsen
Inger Tuxen
Beskrivelse
Inger er uddannet gymnastik- og svømmelærer på institut Paul Petersen, og har videreudviklet sig med masser af kurser, hvor hun henter inspiration til undervisningen.
Inger har været instruktør siden 1973 i SNIK Gymnastik, hvor hun underviser ca. 110 elever om ugen, både herrer og damer. Mange af hendes elever har været med i over 30 år.

e-mail: ingertuxen@gmail.com

Telefon: 4119 0949
 
Se hele beskrivelsen
Jakob Gutfelt Overgaard
Beskrivelse

Jakob er uddannet idrætslære fra Paul Petersens idrætsinstitut og studerer Idræt på Københavns universitet. Instruktør i Fundamentals Parkour.

Se hele beskrivelsen
Jan Harbo
Beskrivelse
Jan er uddannet idrædtspædagog og har undervist i springgymnastik siden 1995. Jan startede som instruktør i SNIK i 2008. Jan underviser primært i springgymnastik, da han synes det er en sjov og spændende måde at træne sin krop på.
 
Telefon: 5013 4839
Se hele beskrivelsen
Joon Poore
Beskrivelse

Joon Poore er uddannet pædagog og sportsmassør og arbejder til daglig som professionel stuntmand i film og tv branchen. I Snik Gym underviser han i Springgymnastik som instruktør for børn og unge på sit eget hold og som hjælpetræner sammen med Florin. Joon dyrker selv springgymnastik og tricking og underviser ligeledes i kampsport og selvforsvar. 

 
Se hele beskrivelsen
Judit Komaromi-Nemes
Beskrivelse

Judit har undervist i gymnastik og bevægelse siden 2000 og har været personlig træner siden 2004. Gennem årene har hun tilegnet sig stor viden om begge dele og har uddannelse indenfor blandt andet Zumba, spinning og TRX. Udover de tre fitnesstyper underviser Judit også i Les Mills Bodycombat, aerobic, stram op, step og cross training.

Judit har også interesse i ernæring. Hun er uddannet i avanceret ernæring i England og har diplom for at gennemføre kurset: ”Applied Functional Nutrition Science” i Ungarn.

Judit udtaler: Den bedste del af at være fitness instruktør, er at jeg elsker mit job og det giver mig stor tilfredshed når jeg kan hjælpe mine ”gymnaster” til at opnå deres må og at jeg kan motivere dem til at forblive aktive.

Se hele beskrivelsen
Kristina Isaksen
Beskrivelse
Kristina er uddannet folkeskolelærer, hvor hun bl.a. også underviser i idræt. Kristina har i mange år undervist i både puslinge-, rytme-, og redskabsgymnastik i Rønnebæk Gymnastik Forening, og har også selv gået til dans i 14 år.
Kristina har valgt at være gymnastiktræner, fordi hun synes det er sjovt og spændende at se børn udvikle sig gennem gymnastikken. På Kristinas hold kan alle være med, og her er det vigtigste at røre sig og have det sjovt.
 
Telefon: 4091 2301
eMail: kris.isaksen@live.dk
Se hele beskrivelsen
Linda Rindbo
Beskrivelse
Linda er uddannet pædagog og har i flere år boet både i USA og i Hong Kong. I tiden i Hong Kong begyndte Linda at studere yoga og i maj 2010 blev hun færdiguddannet yogainstruktør. Efterfølgende har Linda deltaget i flere workshops med fokus på yoga for gravide og for børn 
 
Linda har undervist siden midten af  2010 og elsker den energi der er, når vidt forskellige mennesker mødes i et fællesskab for at skabe lige præcis det de har brug for lige den dag. 
 
Læs eventuelt mere om Linda og hendes yoga på www.senseofyoga.dk
 
Telefon:  2420 2302 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Søderberg
Beskrivelse
Maria har siden hun var 13 år været tilknyttet SNIK Gymnastik, som medlem på Jazz-gymnatik og Grand Prix hold. Som 17-årig tog Maria et hjælpetrænerkursus for børneundervisning og fik egne hold. 
Senere tog Maria uddannelse som Gymnastik og Jazzballet instruktør fra Bjarnow Institutet i København.
I løbet af 1980erne underviste Maria i Grand Prix Gymnastik og Jazz i SNIK og på Representationshold i Frederiksborg og Sorø Amt.
I 1990 flyttede Maria til England, og da hun vendte tilbage til Danmark i 2008, startede hun Danseholdet i SNIK.  I maj 2010 tog hun Zumba-uddannelsen i Stockholm og har siden undervist i Zumba. 
 

I 1980erne var Maria medlem af bestyrelsen og i 2010 blev Maria så valgt til formand for SNIK Gymnastik. 

 
Telefon: 2933 1382
 
Se hele beskrivelsen
Mogens Jakobsen
Beskrivelse
Mogens har været dommer i idrætsgymnastik, både nationalt og internationalt siden 1972.
Mogens er uddannet idrætslærer med fuldt årskursus fra Danmarks Højskole for Legemsøvelser i 1979/80 og har deltaget i adskillige kurser både hos DGF og DGI.

Mogens har undervist i SNIK siden 2003 i motionsherrehold med skiforberedende gymnastik, som afslutter med volley på Nærum Skole. I 2011 flyttede Mogens sit motionsherrehold på Skovlyskolen fra Holte Gymnastik til SNIK. På begge hold er deltagerne fra 40-50 år og opefter.
Mogens har selv dyrket idrætsgymnastik siden 1967 og haft idrætsgymnastikhold siden 1975 i Holte Gymnastik.
Idrætsgymnastik består af øvelser på gulv, ben sving, ringe, spring over hest, barre og reck samt deltagelse i konkurrencer indenfor DGF.
Mogens undervisning på motionsherreholdene hviler på styrke- og smidighedstræning fra idrætsgymnastikken.
 
Telefon: 2133 2370
 
Se hele beskrivelsen
Sebastian Louis Peronard
Beskrivelse

Uddannelse – uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut 2003, bachelor i idræt 2007 og Cand Scient i Human Fysiologi ved Københavns universitet 2012. Supplerende kurser – Paul CHEK exercise coach, Funtional movement screening og advanced corrective exercise.

Erfaring – Som tidligere grundlægger af bevægelseskonceptet Streetmovement og vinder af årets danske dokumentar ved DAFF i 2007 (en film om parkour) samt over 15 års erfaring med undervisning af børn&unge er Sebastian en erfaren underviser. 
Sebastian brænder for motorisk dannelse og bevægelseskvalitet.
 
e-mail: sebastian@fundamentals.dk
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Tine Lassenius Kramp
Beskrivelse

Tine er Iyengar yoga lærer, en uddannelse, der tager min 6 år og som er internationalt certificeret. Yogaformen er opkaldt efter den nu afdøde lærermester BKS Iyengar, der dedikerede sit liv til yogapraksis og undervisning globalt, med udgangspunkt i Puna, Indien.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vibeke Prahl
Beskrivelse

Vibeke har dyrket yoga, gymnastik, moderne dans, jazzballet, ballet mv. i mange år. Vibeke har fungeret som vikar for SNIKs yoga instruktør Dorte Jensen i de senere år.

Vibeke er selvstændig, hun bor og arbejder i Nærum.

Yoga er en mulighed for at tage et pusterum fra hverdagen og fordybe sig. Yoga er i sin natur en mulighed for at styrke sit velvære, den mentale ro, smidighed og balance i et trygt og tilpasset flow.

Vibeke benytter både teknikker fra den dynamiske Hatha Yoga og den mere statiske Yin Yoga.

Tlf.: 26 29 30 22

Mail: vibeke.prahl@hotmail.com

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpetræner
Birgitte Egdal Dyrlund
Beskrivelse
30771882
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Daniela Burtan
Beskrivelse

Dana har en baggrund som uddannet idrætslærer fra The National Academy of Physical Training & Sport, Bucharest med en overbygning i dans og koreografi.

Dana har boet i Danmark i mere end 10 år og har mange års erfaring med undervisning i idræt og dans på flere skoler og ungdomsklubber i København og omegn.

Dana har et smittende humør og har stærke kompetencer inden for undervisning af mange forskellige grupper af børn, unge og voksne.

e-mail: dana_burtan@yahoo.com 
Telefon: 2932 2036 
 
Se hele beskrivelsen
Mille Ny Tolstrup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sebastian Ghisler
Beskrivelse
Sebastian er 14 år og går på Skovly Skole. Han har trænet gymnastik i 3 år med Vedbæk Gymnastik Forening, men i dag springer hab mest på trampolin og står på skøjter og ski. Sebastian har en lillebror på 10, 4 små kusiner og kan godt lide at træne med børn.
 

Mobil: +45 3071 0552

 
Se hele beskrivelsen
Sofia Mathilde
Beskrivelse

Sofia har været spring-gymnast siden hun kunne gå. Hun arbejder pt, som stuntkvinde i filmbranchen.

Sofia har været trænerassistent på et elitegymnasthold i sin gamle klub, hvor hun også selv trænede på et af klubbens elitehold.

I dag bruger Sofia det meste af sin tid på at træne stunt, springgymnastik og tricking. Udover det dyrker hun også kampsport, og er underviser i selvforsvar.
Se hele beskrivelsen
Sofie Strømdahl
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sofus Dillmark
Beskrivelse
Telefon: 2869 9030
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Instruktør ekstra
Jørgen Naver
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Jørgen Øllgaard
Beskrivelse
Underviser i Les Lanciers
 
Telefon: 3078 2511
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lisa Charlotte Herold Ferbing
Beskrivelse
Instruktør på Sommerskole
 
Mobil 2878 1071
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vikarer
Cecilie Bødker
Beskrivelse

Cecilie er vikar på nogle yogahold 
 
Cecilie har taget sin hatha yoga uddannelse fra Sivananda Yoga Ashram i Sydfrankrig i 2015, og har siden undervist i Hélt Yoga og vikarieret i SNIK på forskellige yoga-hold.
 
Mobil: 2192 7134 
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Seneste nyt