"Vi vil være et livligt centrum for gymnastik og
motion i lokalområdet i et engageret fællesskab"


Facebook Læs om SNIK her
Instruktører
Anton Skovgaard
Beskrivelse
Fysioterapeutstuderende ved Metropol København. Tidligere elev på gerlev idrætshøjskole. 10 års parkour erfaring. instruktør i Fundamentals Parkour.
 
Mail: antonemil11@hotmail.com
Telefon: 2384 0405 
Se hele beskrivelsen
Dorte Jensen
Beskrivelse

Dorte har fået sin Hatha yogauddannelse i Sivananda Center i Sydindien. Det er et Certificeret 200 timers Teachers Training Course (TTC). Centeret er godkendt af Yoga Alliance (RYS).

 
Dorte er også uddannet fysioterapeut fra Københavns Fysioterapeutskole.
 
Yoga gør en til en bedre udgave af sig selv, man bliver mere nærværende, stærkere og mere fleksibel i yogasalen såvel som i livet.
 
Dorte er startet som som instruktør i SNIK i 2015.
 
 
Mail: dobit_01@hotmail.com
Telefon: 2420 0318
Se hele beskrivelsen
Florin Purge
Beskrivelse
Florin har i mange år undervist i springgymnastik, samt redskabsgynmastik. Florin har undervist siden 1997 i flere forskellige klubber på Sjælland.

Florin har valgt at være gymnastiktræner, fordi han synes det er sjovt at videregive det han selv har lært til andre, både børn og voksne. Samtidig kan han godt lide, at man kan se både menneskelig og sportslig udvikling hos gymnasterne.
 
Motto som menneske : Giv aldrig op !
Motto som træner      : Sikkerhed frem for alt
 
Som gymnast har Florin selv deltaget til både NM, EM og VM på det danske landshold i mandlig idrætsgymnastik. Florin er stadig aktiv som idrætsgymnast.
 
e-mail: purge_florin@yahoo.dk
Telefon: 4038 2063
 
Se hele beskrivelsen
Gabrielle Øllgaard
Beskrivelse
Gabrielle har sin sygeplejerskeuddannelses anatomi og fysiologi i ryggen, samt årlige instruktør-inspirationskurser gennem DGI. Gabrielle har været medlem af SNIK Gymnastik i over 25 år, og undervist i SNIK i over 20 år. Gabrielles store inspirationskilde kommer blandt andet fra Inger Tuxen og Tove Grundtvigs undervisning.
Af andre gymnastikformer har hun også dyrket Mensendieck samt
Ball-stik - tidligere også på opvisningsniveau.
 
Telefon: 2323 4073
Se hele beskrivelsen
Gustav Berg-Arnbak
Beskrivelse
Gustav er en rigtig ”streetboy”, som siden han var lille har stået på skateboard, danset jumpstyle, samt dyrket parkour, hvilket han stadig brander for. Gustav har taget sin træner uddannelse (ADAPT) på idræts-efterskolen BGI- Akademiet og har sideløbende undervist mindre børn og unge på såkaldte “Street days” osv. Gustav går nu i gymnasiet med biologi/ idræt som linjefag og satser på en uddannelse som folkeskolelærer.
På Gustavs hold vil der være fuld fart over feltet med masser af sjov, bevægelse og springspilopper. Der vil gennem leg være fokus på korpsmotorik og koordination, hvor målet er de basale springøvelser. På Gustavs hold er der plads og rummelighed til alle.
 
e-mail: steam812@hotmail.com
Telefon: 51205132 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gyda Sørensen
Beskrivelse
Gyda er færdiguddannet gymnastiklærer fra DHL i 1965 og har taget en overbygning som kursusinstruktør over ca. 3 år. Gyda har desuden undervist i DGI regi med uddannelse af nye instruktører og har givet mange kurser, især i rytme- og jazzgymnastik.
Gennem hendes 46 år som instruktør, har hun haft mange stævnehold.
Gyda er desuden lægeeksamineret massør og zoneterapeut.  
Gyda har været instruktør i SNIK siden 2012.
 
Telefon: 7175 1108
 
Se hele beskrivelsen
Ilja Olsen
Beskrivelse
Uddannet bachelor i idræt 2018 fra Institut for Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet. Medstifter af en af Danmarks første Parkourforeninger, med 10 års erfaring som instruktør. Senior instruktør og projektleder i Fundamentals Parkour.
 
Telefon: 4059 4399 
Se hele beskrivelsen
Inger Tuxen
Beskrivelse
Inger er uddannet gymnastik- og svømmelærer på institut Paul Petersen, og har videreudviklet sig med masser af kurser, hvor hun henter inspiration til undervisningen.
Inger har været instruktør siden 1973 i SNIK Gymnastik, hvor hun underviser ca. 110 elever om ugen, både herrer og damer. Mange af hendes elever har været med i over 30 år.

 

 
Telefon: 4119 0949
Se hele beskrivelsen
Jan Harbo
Beskrivelse
Jan er uddannet idrædtspædagog og har undervist i springgymnastik siden 1995. Jan startede som instruktør i SNIK i 2008. Jan underviser primært i springgymnastik, da han synes det er en sjov og spændende måde at træne sin krop på.
 
Telefon: 5013 4839
Se hele beskrivelsen
Johanna Jakobsdottir
Beskrivelse

Jóhanna Jakobsdóttir blev færdiguddannet Psykomotorisk terapeut i 2010 og har arbejdet med børn og seniorer lige siden. Hos børn er Johanna optaget af bevægeudviklingen, grundsanserne og motorikken, og med de ældre arbejder jun sundhedsfremmende og med fokus på funktionel træning.

Johannas motto er "liv i bevægelse", og derfor blev hun meget interesseret, da hun blev introduceret for SMART training, for det er vigtigt at hjernen også bliver bevæget og udfordret. Johanna blev færdig med SMART training uddannelsen her i efteråret og glæder sig til at komme i gang :-) 

 
 
Telefon: 3031 6774
Se hele beskrivelsen
Karina Syhler Bertelsen
Beskrivelse
Karina er uddannet psykomotorisk terapeut i 2015 på UCC Hillerød og pædagog i 2002 på Hillerød seminarium og har i mange år arbejdet med børnehavebørn, skole børn og vuggestuebørn. Hun brænder for at arbejde med det sansemotoriske på en legende måde, da hun mener, at det er vigtigt at arbejde med det i forhold til børns udvikling fysisk, psykisk og socialt.  
 
Mail: Livindex@hotmail.com
 
Se hele beskrivelsen
Linda Rindbo
Beskrivelse
Linda er uddannet pædagog og har i flere år boet både i USA og i Hong Kong. I tiden i Hong Kong begyndte Linda at studere yoga og i maj 2010 blev hun færdiguddannet yogainstruktør. Efterfølgende har Linda deltaget i flere workshops med fokus på yoga for gravide og for børn 
 
Linda har undervist siden midten af  2010 og elsker den energi der er, når vidt forskellige mennesker mødes i et fællesskab for at skabe lige præcis det de har brug for lige den dag. 
 
Læs eventuelt mere om Linda og hendes yoga på www.senseofyoga.dk
 
Telefon:  2420 2302
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Søderberg
Beskrivelse
Maria har siden hun var 13 år været tilknyttet SNIK Gymnastik, som medlem på Jazz-gymnatik og Grand Prix hold. Som 17-årig tog Maria et hjælpetrænerkursus for børneundervisning og fik egne hold. 
Senere tog Maria uddannelse som Gymnastik og Jazzballet instruktør fra Bjarnow Institutet i København.
I løbet af 1980erne underviste Maria i Grand Prix Gymnastik og Jazz i SNIK og på Representationshold i Frederiksborg og Sorø Amt.
I 1990 flyttede Maria til England, og da hun vendte tilbage til Danmark i 2008, startede hun Danseholdet i SNIK.  I maj 2010 tog hun Zumba-uddannelsen i Stockholm og har siden undervist i Zumba. 
 

I 1980erne var Maria medlem af bestyrelsen og i 2010 blev Maria så valgt til formand for SNIK Gymnastik. 

 
Telefon: 2933 1382
 
Se hele beskrivelsen
Mie Aistrup
Beskrivelse
Underviser MorgenKrudterne om lørdagen. 
 
Telefon: 6168 9188
Se hele beskrivelsen
Mogens Jakobsen
Beskrivelse
Mogens har været dommer i idrætsgymnastik, både nationalt og internationalt siden 1972.
Mogens er uddannet idrætslærer med fuldt årskursus fra Danmarks Højskole for Legemsøvelser i 1979/80 og har deltaget i adskillige kurser både hos DGF og DGI.

Mogens har undervist i SNIK siden 2003 i motionsherrehold med skiforberedende gymnastik, som afslutter med volley på Nærum Skole. I 2011 flyttede Mogens sit motionsherrehold på Skovlyskolen fra Holte Gymnastik til SNIK. På begge hold er deltagerne fra 40-50 år og opefter.
Mogens har selv dyrket idrætsgymnastik siden 1967 og haft idrætsgymnastikhold siden 1975 i Holte Gymnastik.
Idrætsgymnastik består af øvelser på gulv, ben sving, ringe, spring over hest, barre og reck samt deltagelse i konkurrencer indenfor DGF.
Mogens undervisning på motionsherreholdene hviler på styrke- og smidighedstræning fra idrætsgymnastikken.
 
Telefon: 2133 2370
Se hele beskrivelsen
Pernille Bejerholm Søgaard
Beskrivelse
Pernille har altid lavet gymnastik og har siden hun var 13 år været instruktør og hjælpeinstruktør på diverse børnehold.
Pernille  har i sin tid som instruktør, deltaget på flere kurser deriblandt både instruktørkursus og inspirationskurser.
Derudover har Pernille efter hun var færdig med gymnasiet taget et halvt år på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i foråret 2010.
Mens Pernille gik på højskole fandt hun kroppen enormt interessant at arbejde med, hvilket fik hende til at søge ind på fysioterapeut uddannelsen som hun startede på i februar 2011 og afsluttede i juni 2014.
 
Telefon: 4058 4700
 
Se hele beskrivelsen
Rikke Wix-Sløk
Beskrivelse
Rikke er uddannet idrætslærer fra Institut for Idræt på Københavns Universitet (KU). Rikke har gennem de sidste 11 år undervist børn og unge indenfor mange forskellige idrætsgrene.
Til daglig underviser Rikke på et gymnasium i idræt og på KU i springgymnastik. 
Rikke har selv dyrket redskabsgymnastik på højt niveau siden hun var 6 år gammel. 
Rikke har undervist i SNIK siden 2009 og har tidligere deltaget på SNIKs aerobic hold. 
 
Telefon: 2182 2828
Se hele beskrivelsen
Sebastian Louis Peronard
Beskrivelse

Uddannelse – uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut 2003, bachelor i idræt 2007 og Cand Scient i Human Fysiologi ved Københavns universitet 2012. Supplerende kurser – Paul CHEK exercise coach, Funtional movement screening og advanced corrective exercise.

 

Erfaring – Som tidligere grundlægger af bevægelseskonceptet Streetmovement og vinder af årets danske dokumentar ved DAFF i 2007 (en film om parkour) samt over 15 års erfaring med undervisning af børn&unge er Sebastian en erfaren underviser. 


Sebastian brænder for motorisk dannelse og bevægelseskvalitet.
 

e-mail: sebastian@fundamentalz.dk

Telefon: 2624 2427 
Se hele beskrivelsen
Tina Jørgensen
Beskrivelse
Tina er uddannet fitnessinstruktør og personlig træner og arbejder dagligt som dette i et fitnesscenter. Instruerer i styrketræning og har flere forskellige hold deriblandt biking, Bodypump og cirkeltræning.
Tina har tidligere undervist børn og unge i springgymnastik i Holte og har selv dyrket springgymnastik.
Idag styrketræner Tina en del, løber og nyder de sydsjællandske skove på sin mtb.
Tina er en meget positiv og energisk person, der elsker at bevæge sig, især sammen med andre mennesker.
 
e-mail: lillepigen02@gmail.com
Telefon: 4056 2286 
Se hele beskrivelsen
Hjælpetræner
Amber Kimberley Højbjerg
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Joon Poore
Beskrivelse

Joon har arbejdet som professionel stuntmand siden 2006 og er også instruktør på den europæiske stuntskole hvor han underviser industri professionelle (stuntmænd, skuespillere samt filmfolk) fra hele verden i forskellige stunt discipliner.

Udover det, er Joon også uddannet pædagog og arbejder på Vallerødskolen i Hørsholm hvor han har med 2 klasse - 9 klasse at gøre.
Joon er også uddannet sportsmassør fra AT-Work skolen på frederiksberg og har arbejdet et par år, i egen klinik.
Joon har også undervist børn og unge samt voksne i kampsport gennem de sidste 12 år, på nærumskole.  Joon afholder også kurser i ungdomsskole regi primært med  emner som "selvforsvar for piger" og "stunt/parkour/film"  i Hørsholm, Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Ruderdal kommuner.
 
Mobil: 26 82 35 66 
Se hele beskrivelsen
Magnus Johan Berg-Arnbak
Beskrivelse
Mail: Magn2072@live.dk
Telefon: 4260 4337
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nicoline Wix-Sløk
Beskrivelse
Nicoline er 16 år gammel og går på gymnasiet. Nicoline har gået til gymnastik siden hun var 2 år gammel. Hun har været hjælpeinstruktør i 2 år og har masser af erfaring, når det kommer til springgymnastik. Nicoline har derudover også taget DGI’s hjælpeinstruktøruddannelse 1 og har været på flere kurser i springgymnastik, blandt andet i modtagning.
 
Telefon: 3048 1171
Se hele beskrivelsen
Sofie Strømdahl
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sofus Dillmark
Beskrivelse
Telefon: 2869 9030
Se hele beskrivelsen
Instruktør ekstra
Jørgen Naver
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Jørgen Øllgaard
Beskrivelse
Underviser i Les Lanciers
 
Telefon: 3078 2511
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lisa Charlotte Herold Ferbing
Beskrivelse
Instruktør på Sommerskole
 
Mobil 2878 1071
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vikarer
Cecilie Bødker
Beskrivelse
Cecilie er vikar på nogle yogahold 
 
Cecilie har taget sin hatha yoga uddannelse fra Sivananda Yoga Ashram i Sydfrankrig i 2015, og har siden undervist i Hélt Yoga og vikarieret i SNIK på forskellige yoga-hold.
 
Mobil: 21927134 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Banner